Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milánói rakott galuska

MME MME
4/5
Hozzávalók
  • Elkészítési ideje: 30 perc
  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 1 tasak KNORR Milánói makaróni Rafinéria
  • 50 dkg liszt
  • 2 db tojás
  • 10 dkg gomba
  • 20 dkg darált csirkemell
  • 2 dl tejföl
  • 20 dkg reszelt sajt

Elkészítés

Elkészítése: A lisztből, tojásból egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. Forrásban lévő vízben kifőzzük, majd langyos víz fölött leszűrjük. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombát és a darált csirkemellet. Beleöntjük a KNORR Milánói makaróni Rafinériát, és pár percig főzzük. Egy tepsit kivajazunk, majd rétegesen lerakjuk a galuskát és az elkészített Milánói szószt. A rétegeket mindig meglocsoljuk tejföllel, és a tetejére reszelt sajtot szórunk. Forró sütőben csak addig sütjük amíg a sajt ráolvad. Tálaláskor olívabogyóval és zsályával díszíthetjük.

Ezek is érdekelhetnek