Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Milánói makaróni II.

MME MME
7
65 perc
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A milánói makarónihoz a hagymát apróra vágjuk, és megdinszteljük, decsak addig, hogy fehér maradjon.
  2. Ekkor hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst, az apróra vágott petrezselymet és a sűrített paradicsomot, majd lefedve pároljuk.
  3. Mikor félfővésben van a hús, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet. Vizet öntünk hozzá, de ügyeljünk rá, hogy mindvégig sűrű maradjon. Hozzáadjuk a vörösbort is, és addig főzzük, míg a hús megpuhul.
  4. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
  5. A tésztát tányérokra tesszük, ráhalmozzuk a ragut, majd sajttal megszórva tálaljuk! Jó étvágyat hozzá!  

Ezek is érdekelhetnek

Friss