A lisztet, a sütőport, és a porcukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint és a tojást.
Nagyjából összedolgozzuk, majd pár csepp jó minőségű piros színű ételfestéket teszünk a tésztába és azután simára gyúrjuk. A tésztából kisebb darabot tépünk, majd golyót formázunk belőle.
A golyók közepébe mélyedést készítünk az ujjunkkal, majd a tészta széleit kristálycukorba forgatjuk, ezután pedig szilikonos tepsibe helyezzük. A tésztát előmelegített sütőbe tesszük és közepesen takarék lángon kb 10 perc alatt készre sütjük. A tésztát ezután kihűtjük.
A fehércsokoládét üveg tálba tesszük és mikrohullámú sütőben alacsony fokozaton felolvasztjuk azt.
Az olvasztott csokoládét a tészták mélyedéseibe töltjük, megszórjuk díszítő cukorral és a hűtőbe tesszük, hogy a csokoládé visszadermedjen.
Végül az étcsokit és a tejcsokit is felolvasztjuk, majd vákonyan a sütire csurgatjuk.