Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Miccs II.

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A fokhagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk. A leveskockát kevés meleg vízben feloldjuk.

A kétféle húst összekeverjük, és összedolgozzuk a fokhagymával. A húst ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal és a pirospaprikával. Hozzákeverjük a feloldott leveskockát, beledolgozzuk a szódabikarbónát, és fél órát pihentetjük.

Olajos kézzel hosszúkás fasírtokat formázunk, majd roston, grillen vagy olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük.

Köretként zöldsalátát, lilahagymát és sült krumplit tálalunk hozzá. Aki szereti, mustárral is megpróbálhatja. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss