Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd húsvét hosszú hétvégén? 16 főfogás ünnepi lakomákhoz

default user icon
MME
Húsvét apropóján erre a hosszú hétvégére olyan recepteket gyűjtöttünk össze nektek, melyekkel picit több dolgotok lesz, ám ha ünnepi ebédről, vagy vacsoráról van szó, talán megbocsájtható "bűn". Azért pánikba senki ne essen, hiszen a finom fogások elkészítése mellett bőven marad idő pihenésre is.

A receptek között a szárnyas-, a marha-, és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak kedvükre valót. Szóval, ha már nagyon unjátok a hétről hétre visszatérő rántott húst, és kipróbálnátok valami mást is a húsvéti hosszú hétvégén, akkor itt a tökéletes alkalom! Na, de most nézzük, mi legyen az ebéd, hogy utána jöhessenek a jobbnál jobb hidegtálak és desszertek.

CSIRKEMELL SÓSPEREC-BUNDÁBAN >>>

 

CSIRKEPÖRKÖLT NOKEDLIVEL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>> 

 

SKÓT TOJÁS >>> 

 

MOZZARELLÁS-PARADICSOMOS TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>> 

 

SPENÓTOS-RICOTTÁS TÉSZTAKAGYLÓK >>> 

 

GYÚRT TÉSZTÁS CANNELLONI HÚSOS TÖLTELÉKKEL >>> 

 

TEJBEN SÜLT BURGONYA TÖLTÖTT PULYKATEKERCCSEL >>> 

 

SZÍNES PIRÍTOTT RIZS CSIRKEMELLEL >>> 

 

TÖLTÖTT PAPRIKA, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>> 

 

BORSOS TOKÁNY, AHOGY BUDAY KÉSZÍTI >>> 

 

SPENÓTOS-RIZSES RAKOTTAS >>> 

 

SAJTOS-SONKÁS RAKOTT CSUSZA >>> 

 

BAKONYI PALACSINTA >>> 

 

CSŐBEN SÜLT PARADICSOMOS TÉSZTA >>> 

 

MARHAPÖRKÖLT ZÖLDSÉGEKKEL >>> 

 

PAPRIKÁBAN SÜLT TOJÁS >>> 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss