A receptek között a szárnyas-, a marha-, és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók és a vegetáriánusok találnak kedvükre valót. Szóval, ha már nagyon unjátok a hétről hétre visszatérő rántott húst, és kipróbálnátok valami mást is a húsvéti hosszú hétvégén, akkor itt a tökéletes alkalom! Na, de most nézzük, mi legyen az ebéd, hogy utána jöhessenek a jobbnál jobb hidegtálak és desszertek.
CSIRKEMELL SÓSPEREC-BUNDÁBAN >>>
CSIRKEPÖRKÖLT NOKEDLIVEL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
SKÓT TOJÁS >>>
MOZZARELLÁS-PARADICSOMOS TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>>
SPENÓTOS-RICOTTÁS TÉSZTAKAGYLÓK >>>
GYÚRT TÉSZTÁS CANNELLONI HÚSOS TÖLTELÉKKEL >>>
TEJBEN SÜLT BURGONYA TÖLTÖTT PULYKATEKERCCSEL >>>
SZÍNES PIRÍTOTT RIZS CSIRKEMELLEL >>>
TÖLTÖTT PAPRIKA, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
BORSOS TOKÁNY, AHOGY BUDAY KÉSZÍTI >>>
SPENÓTOS-RIZSES RAKOTTAS >>>
SAJTOS-SONKÁS RAKOTT CSUSZA >>>
BAKONYI PALACSINTA >>>
CSŐBEN SÜLT PARADICSOMOS TÉSZTA >>>
MARHAPÖRKÖLT ZÖLDSÉGEKKEL >>>
PAPRIKÁBAN SÜLT TOJÁS >>>
Ajánljuk még:
- HÚSVÉTI KALÁCS RECEPTEK - VÁLOGATÁS >>>
- ÉDES HÚSVÉT! SÜTEMÉNYEK HÚSVÉTRA: TÖBB, MINT 200 KIPRÓBÁLT RECEPT! - VÁLOGATÁS >>>
- HÚSVÉTI PULYKÁS FINOMSÁGOK - VÁLOGATÁS >>>
- 150 HÚSVÉTI FOGÁS - ÍNYENCSÉGEK SONKÁVAL, TOJÁSSAL ÉS TAVASZI FINOMSÁGOKKAL - VÁLOGATÁS >>>
- 3 EGYSZERŰ ÉS ISTENI FINOM MÁRTOGATÓS A HÚSVÉTI ASZTALRA >>>