Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd? Húsos és húsmentes menüsorok a hosszú hétvégére

default user icon
MME
Egy háromnapos hétvége mindig feladja a leckét az ebéd kérdéskörében, de így, hogy minden nap otthon eszik a család, különösen nehéz kitalálni, hogy "mégis mit főzzek ma?!". Ezért összeállítottunk két menüsort, egy húsosat és egy húsmentese is, hogy a böjtölők is megtalálják a számításaikat, illetve minden fogásból legalább kétfélét dobunk be. Természetesen a menüsor egyes elemei kihagyhatóak, szabadon felcserélhetőek, kinek, melyik fogás után, mi esne jól!

"A" MENÜ, azaz a Húsmentes menüsor:

 

LEVESEK:

EGYSZERŰ KARALÁBÉLEVES GRÍZGALUSKÁVAL >>>

SAJTOS PÓRÉHAGYMALEVES >>>

 

FŐÉTELEK:

SORRENTÓI PARADICSOMOS TÉSZTA >>>

TOJÁSOS NOKEDLI FEJES SALÁTÁVAL >>> 

RÁNTOTT MOZZARELLARÚD PARADICSOMOS MÁRTOGATÓSSAL >>>

 

 

DESSZERTEK:

RETRO KÓKUSZKOCKA >>>

CSOKIKRÉMES PALACSINTA >>>

 

"B", azaz a HÚSOS MENÜSOR:


LEVESEK:

CSIRKEGOMBÓCLEVES >>>

GULYÁSLEVES HÁZI CSIPETKÉVEL >>> 

EGRI HÚSLEVES GAZDAGON >>> 

 

FŐÉTELEK:

MOZZARELLÁS-PARADICSOMOS TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>>

A LEGFINOMABB TÖLTÖTT PAPRIKA >>>

BAKONYI SERTÉSSZELET NOKEDLIVEL >>>

DESSZERTEK:

HAGYOMÁNYOS TÚRÓGOMBÓC >>>

MADÁRTEJ >>>



MIT FŐZZEK A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN? 16 GYORS ÉS LAKTATÓ RECEPT, HOGY KIKAPCSOLÓDNI IS JUSSON IDŐ >>>
 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss