Péntekenként olyan fogásokat gyűjtünk össze, melyekkel egy kis változatosságot csempészhetsz az asztalra. Ezekkel a finomságokkal biztos, hogy nem vallasz szégyent a konyhában még akkor sem, ha még nem mozogsz otthonosan a gasztronómi világában. Nincs más dolgod, mint figyelmesen követni a választott étel receptjének instrukcióit, hogy a végeredmény garantáltan isteni legyen. Most pedig nézzük, mi legyen az ebéd a hétvégén:
BAKONYI SERTÉSSZELET NOKEDLIVEL >>>
KRÉMES SÖRÖS CSIRKE >>>
KOLBÁSZOS CSIRKE FEHÉR BABBAL >>>
INDIAI VAJAS CSIRKE >>>
TEJSZÍNES-GOMBÁS-BACONÖS CSIRKE >>>
BORSOS TOKÁNY, AHOGY BUDAY KÉSZÍTI >>>
TOJÁSOS STEFÁNIA SZELET >>>
HENTESTOKÁNY EGYSZERŰEN >>>
LECSÓS SZELET RIZZSEL >>>
KLASSZIKUS SERTÉSBORDA BUDAPEST MÓDRA >>>
PARADICSOMOS METÉLT TEJSZÍNES HÚSGOMBÓCCAL >>>
SÜTŐBEN SÜLT TÚRÓS CSUSZA >>>
SZÉKELYKÁPOSZTA >>>
FRANKFURTI RAKOTT KEL >>>