Végre véget vethettek a klasszikus rántott húsok sütögetésének, vagy az órákig csendben rotyogó húsleves őrzésének, habozásának. Itt az idő, hogy kipróbáljatok valami mást, valami újat! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat válogatunk össze nektek, melyekkel tuti sikert arathattok a hétvégén akár a családnak, akár magatoknak, vagy egy nagyobb vendégseregnek kell főznötök. Vigyázz, mert mire a lista végére érsz, farkas éhes leszel!
SAJTOS RAKOTT BROKKOLI >>>
MEXIKÓI TEJSZÍNES CSIRKERAGU >>>
SÖRÖS-FŰSZERES CSÜLÖK KRUMPLIVAL >>>
ÓVÁRI KARAJ >>>
MUSTÁROS-RÉPÁS PULYKARAGU >>>
KARAJ PAPRIKÁS-LISZTES BUNDÁBAN >>>
HASSELBACK CSIRKEMELL PARADICSOMOS TÉSZTAKÖRETTEL >>>
GOMBÁS-MARHAHÚSOS RAGU >>>
PAPRIKASZÓSZOS CSIRKEPÖRKÖLT >>>
JÓKAI-BABLEVES >>>
SÁRGABORSÓ-FŐZELÉK KOLBÁSSZAL >>>
ROPOGÓS CSIRKEFALATOK SÜLT BIRSALMÁVAL ÉS BURGONYAPÜRÉVEL >>>
SAVANYÚ KÁPOSZTÁS RAKOTT ÉDESBURGONYA >>>
KOLOZSVÁRI RAKOTT KÁPOSZTA >>>
RADÓCI CSORBA >>>