Már évek óta így indítunk minden pénteket annak érdekében, hogy könnyebb dolgod legyen, ha az ebéd, vagy a vacsora elkészítésének felelőssége rád hárult. Ezekkel a finomságokkal nem vallasz szégyent, arról nem beszélve, hogy a már unalmas rántott hús sütögetésnek is búcsút inthetsz. Ha figyelmesen követed a választott étel receptjét, akkor biztosan borítékolható a siker. Most pedig nézzük; mi legyen az ebéd a hétvégén?
HAGYOMÁNYOS MILÁNÓI SERTÉSBORDA >>>
GYÖMBÉRES CSIRKE PIRÍTOTT TÉSZTÁVAL >>>
TEJSZÍNES CSIRKEMELL >>>
BACONÖS-SAJTOS SÜLT KRUMPLI >>>
TOJÁSOS RAKOTT KARFIOL PIRÍTOTT BACONNEL >>>
KRÉMSAJTOS RAKOTT TÉSZTA >>>
ZÖLDBORSÓFŐZELÉK >>>
SAJTOS-TEJFÖLÖS RAKOTT CSIRKEMELL >>>
TEJSZÍNES SPENÓTFŐZELÉK SAJTGOLYÓVAL >>>
TEPSIS SERTÉSSZŰZ MAGYAROSAN >>>
CSIRKÉS-MÁRVÁNYSAJTOS TÉSZTA >>>
KRUMPLIS-HAGYMÁS TEPSIS HÚS >>>
RABLÓHÚS EGYSZERŰEN >>>
HAGYOMÁNYOS BRASSÓI >>>