Péntekenként olyan fogásokkal indítjuk a napot, melyekkel könnyedén megtörhetjük a hétvégi családi ebédek, vacsorák menüjéből adódó monotonitást. Ezekkel a finomságokkal biztos, hogy nem vallunk szégyent a konyhában még akkor sem, ha nem mozgunk otthonosan a gasztronómia világában. Szóval nincs más dolgunk, mint figyelmesen követni a választott étel receptjének instrukcióit a tuti siker érdekében. Most pedig nézzük; mi legyen az ebéd a hétvégén?
TEJSZÍNES-HAGYMÁS SZŰZÉRMÉK >>>
KÖNNYŰ TAVASZI ZÖLDSÉGLEVES >>>
VADAS SERTÉSCOMBBÓL, ZSEMLEGOMBÓCCAL >>>
HAGYOMÁNYOS TÚRÓS CSUSZA >>>
MEDITERRÁN TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>>
HARCSAPAPRIKÁS EGYSZERŰEN >>>
PAPRIKÁS CSIRKE >>>
HÚSGOMBÓC SAJTOS TÉSZTÁVAL >>>
ZÖLDSÉGES SÁRGABORSÓLEVES >>>
ZÖLDBORSÓFŐZELÉK >>>
MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL >>>
KRUMPLIS-SAJTOS-BACONÖS EGYTÁL >>>
CSIRKEMELL SÓSKAMÁRTÁSBAN STEAK BURGONYÁVAL >>>
Ajánljuk még: