Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd? 13 elronthatatlan főfogást hoztunk a hónap első hétvégéjére

default user icon
MME
Egy átlagos hétvége is simán okozhat még fejvakarást a legtapasztaltabb háziasszonyoknak is, ha megint sütni-főzni kell valamit. Hetente visszatérő válogatásunknak köszönhetően talán könnyebb dolgunk lesz, a következő finomságokkal pedig biztos, hogy nem vallunk szégyent. Intsünk búcsút a már unalmas rántott hús sütögetésének és a klasszikus húsleves habozásának is! Koronázzuk meg egy szuper ebéddel a munka ünnepét, és persze éltessük az édesanyákat május első vasárnapján.

Péntekenként olyan fogásokkal indítjuk a napot, melyekkel könnyedén megtörhetjük a hétvégi családi ebédek, vacsorák menüjéből adódó monotonitást. Ezekkel a finomságokkal biztos, hogy nem vallunk szégyent a konyhában még akkor sem, ha nem mozgunk otthonosan a gasztronómia világában. Szóval nincs más dolgunk, mint figyelmesen követni a választott étel receptjének instrukcióit a tuti siker érdekében. Most pedig nézzük; mi legyen az ebéd a hétvégén?

TEJSZÍNES-HAGYMÁS SZŰZÉRMÉK >>> 

 

KÖNNYŰ TAVASZI ZÖLDSÉGLEVES >>> 

 

VADAS SERTÉSCOMBBÓL, ZSEMLEGOMBÓCCAL >>> 

 

HAGYOMÁNYOS TÚRÓS CSUSZA >>> 

 

MEDITERRÁN TÖLTÖTT CSIRKEMELL >>> 

 

HARCSAPAPRIKÁS EGYSZERŰEN >>> 

 

PAPRIKÁS CSIRKE >>> 

 

HÚSGOMBÓC SAJTOS TÉSZTÁVAL >>> 

 

ZÖLDSÉGES SÁRGABORSÓLEVES >>> 

 

ZÖLDBORSÓFŐZELÉK >>> 

 

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL >>> 

 

KRUMPLIS-SAJTOS-BACONÖS EGYTÁL >>> 

 

CSIRKEMELL SÓSKAMÁRTÁSBAN STEAK BURGONYÁVAL >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss