Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd hétvégén? 13 bevált főétel, amivel nem lőhetsz mellé!

default user icon
MME
Unod már a vasárnaponként újra és újra visszatérő fogásokat? Nincs kedved rántott húst sütögetni? Akkor itt az idő, hogy kipróbálj valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégi ebéd során. Válogassatok kedvetekre legújabb receptgyűjteményünkből.

FŰSZERES TÖLTÖTT CSIRKECOMB RIZIBIZIVEL >>> 

 

BOLOGNAI LASAGNE, A KLASSZIKUS RECEPT >>> 

 

RAKOTT KELBIMBÓ MARHARAGUVAL >>> 

 

BORJÚ- ÉS DISZNÓPECSENYE SZÍNES, SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL >>> 

 

BORJÚPAPRIKÁS JUHTÚRÓS CSUSZÁVAL >>> 

 

SAJTOS-TEJFÖLÖS RAKOTT HÚS >>> 

 

PIKÁNS SERTÉSOLDALAS >>> 

 

SÜLT LAZAC PAPRIKÁS-MÁRTÁSSAL ÉS TÚRÓS CSUSZA RÉTESSEL >>> 

 

LAZACTARTÁR ROUILLE MÁRTÁSSAL >>> 

 

CSIRKÉS-BROKKOLIS RAKOTT TÉSZTA >>> 

 

SÜLT HABOS-MÁKOS TÉSZTA >>> 

 

PARADICSOMOS HÚSGOLYÓK SPAGETTIVEL >>> 

 

ZÖLDBORSÓFŐZELÉK POFONEGYSZERŰEN >>> 

 

KORÁBBI HÉTVÉGI MENÜAJÁNLÓINKAT ITT TALÁLJÁTOK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss