Péntekenként olyan fogásokkal indítjuk a napot, melyekkel könnyedén megtörheted a hétvégi családi ebédek, vacsorák menüjéből adódó monotonítást. Ezekkel a finomságokkal biztos, hogy nem vallasz szégyent a konyhában még akkor sem, ha nem mozogsz otthonosan a gasztronómi világában. Nincs más dolgod, mint figyelmesen követni a választott étel receptjének instrukcióit. Most pedig nézzük; mi legyen az ebéd a hétvégén?
CSONTOS CSIRKEMELL GYÖMBÉRES PÁCBAN, SÜTŐBEN SÜTVE >>>
CSIRKEPÖRKÖLT NOKEDLIVEL, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
PULYKARAGU RIZZSEL >>>
BORSOS TOKÁNY, AHOGY BUDAY KÉSZÍTI >>>
PARADICSOMOS-SERTÉSHÚSOS RAKOTTAS >>>
TÖLTÖTT PAPRIKA, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>>
SAJTOS-SONKÁS RAKOTT CSUSZA >>>
CITROMOS-MUSTÁROS HÚSGOLYÓ MÁKOS METÉLTTEL >>>
SÜTŐBEN SÜLT TÚRÓS CSUSZA >>>
BORSÓS EGYTÁL VIRSLIVEL >>>
KOLBÁSZOS BABFŐZELÉK >>>
FOKHAGYMÁS-SAJTOS CSIRKEMELL >>>