Péntekenként olyan fogásokat gyűjtünk össze, melyekkel egy kis változatosságot csempészhetsz az asztalra. Ezekkel a finomságokkal biztos, hogy nem vallasz szégyent a konyhában még akkor sem, ha még nem mozogsz otthonosan a gasztronómi világában. Nincs más dolgod, mint figyelmesen követni a választott étel receptjének instrukcióit, hogy a végeredmény garantáltan isteni legyen. Most pedig nézzük, mi legyen az ebéd, a hétvégén:
KRÉMES SÖRÖS CSIRKE >>>
FEHÉRBOROS-SAJTOS CSIRKERAGU >>>
KOLBÁSZOS CSIRKE FEHÉR BABBAL >>>
BORSOS TOKÁNY, AHOGY BUDAY KÉSZÍTI >>>
VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT NOKEDLIVEL >>>
HENTESTOKÁNY EGYSZERŰEN >>>
LECSÓS SZELET RIZZSEL >>>
KLASSZIKUS SERTÉSBORDA BUDAPEST MÓDRA >>>
EGYSZERŰ BRASSÓI APRÓPECSENYE >>>
DARÁLT HÚSOS MAKARÓNI >>>
SÜTŐBEN SÜLT JUHTÚRÓS CSUSZA >>>
EGYEDÉNYES DARÁLT HÚSOS PENNE >>>