Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd? 14 recept hétvégére, aminek már a látványától megjön az étvágyad

default user icon
MME
Mielőtt teljesen átvennék az uralmat a nyári, szabadban készült ételek receptjei, a hagyományos módon elkészíthető kaják szerelmeseire is gondolunk, hiszen újra péntek, megint itt egy hétvége. Következő válogatásunkkal talán könnyebb dolgunk lesz, ha az ebéd, vagy a vacsora elkészítésének felelőssége már megint ránk hárul. Most pedig nézzük; mi legyen az ebéd a hétvégén?

Simán okozhat még úgy is fejvakarást egy átlagos hétvégi menü összeállítása, ha már otthonosan mozgunk a konyhában. Ráadásul amikor már a könyökünkön jön ki a rántott hús, meg a húsleves, de nagyon készítenénk valami finomat ebédre, akkor szaladjunk végig következő összeállításunkon, melyben itt-ott már elrejtettünk néhány bográcsos, illetve grilles finomságot is a szabadban főzés szerelmeseinek. Ha tutira akarunk menni, akkor nincs más dolgunk, mint figyelmesen követni a választott étel receptjének leírását:

ZSEBES CSIRKEMELL KOLBÁSSZAL, SAJTTAL TÖLTVE >>> 

 

MASCARPONÉS-ZÖLDBORSÓS CSIRKERAGU >>> 

 

MÁTRAI BORZASKA PULYKAMELLBŐL >>> 

 

SÜLT CSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA >>> 

 

PIRÍTOTT SERTÉSMÁJ SÜLT HAGYMÁVAL >>> 

 

SERTÉSHÚSOS CSILIS BAB >>> 

 

SLAMBUC BOGRÁCSBAN EGYSZERŰEN >>> 

 

PAPRIKÁS KRUMPLI BOGRÁCSBAN >>> 

 

LECSÓ BOGRÁCSBAN, NYÁRSON SÜLT DEBRECENIVEL >>> 

 

PARADICSOMOS CUKKINIFŐZELÉK >>> 

 

TÖKFŐZELÉK FASÍRTTAL >>> 

 

TÁRKONYOS CSIRKERAGULEVES >>> 

 

SÜLT PARADICSOMLEVES CHEDDAR SAJTOS PIRÍTÓSSAL >>> 

 

ZÖLDSÉGLEVES HÁZI MÁJGOMBÓCCAL >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss