Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd? 11 főétel aranyhétvégére, amiből a család is kétszer szed

default user icon
MME
Szeretnél kicsit változtatni a hétvégi menüdön? A könyöködön jön ki a rántott hús? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat még a karácsonyi lakoma előtt.

Péntekenként olyan fogásokat gyűjtünk össze, melyekkel egy kis változatosságot csempészhetsz az asztalra. Ezekkel a finomságokkal biztos, hogy nem vallasz szégyent ebédnél sem.

SÜTŐBEN SÜLT TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>> 

 

MEXIKÓI RAKOTT TÉSZTA DARÁLT HÚSSAL >>> 

 

ROZÉ KACSAMELL ÍNYENC KÖRETTEL >>> 

 

PULYKARAGU RIZZSEL >>> 

 

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKECOMB >>> 

 

TOJÁSSAL-SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELLTEKERCS >>> 

 

KELKÁPOSZTA FŐZELÉK >>> 

 

EGÉSZBEN SÜLT CSÜLÖK SÜLT KÁPOSZTÁVAL ÉS ZÖLDSÉGEKKEL >>> 

 

SAVANYÚ KÁPOSZTÁS HARCSA >>> 

 

FEHÉRBOROS-SAJTOS CSIRKERAGU >>> 

 

BORSOS TOKÁNY, AHOGY BUDAY KÉSZÍTI >>> 

 

KORÁBBI HÉTVÉGI MENÜAJÁNLÓINKAT ITT TALÁLJÁTOK >>>  

Ezek is érdekelhetnek