A tésztához elmorzsoljuk a lisztet a vajjal, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot. Az egészet rugalmas tésztává dolgozzuk, majd fóliába csomagoljuk, és hűtőbe tesszük 60 percre.
A töltelékhez az összes hozzávalót simára keverjük, majd a krémet a hűtőbe tesszük.
Az omlós linzertésztát 3-4 mm vastagra nyújtjuk. Egy nagyobb átmérőjű linzerkiszúróval 8-9 cm átmérőjű köröket szaggatunk, majd apró tortaformákba nyomkodjuk úgy, hogy peremük is legyen. Mindbe 1-1 db sütőpapírt terítünk, majd megtöltjük a kosárkákat szárazbabbal vagy lencsével. 190 fokon 5-10 percig sütjük, majd eltávolítjuk a babot és a sütőpapírt.
A kosárkákat megtöltjük a behűtött krémmel, majd elrendezzük rajtuk a megtisztított gyümölcsöket. Végül 175 fokon mindet további 15 percig sütjük.