Elkészítés: A mézet a cukorral felolvasztjuk, beletesszük a margarint, megvárjuk, amíg kihűl. Ezután beletesszük a tojást, majd hozzáadjuk a lisztet, a fűszereket, a szódabikarbonát, és jól összedolgozzuk. 2 órára a hűtőbe tesszük pihenni, fóliába csomagolva.
A hűtőből kivéve kinyújtjuk, majd tetszés szerinti szaggatókkal formázzuk, dióval különféle módon díszítjük – egész szemű vagy aprított dióval, majd 170 fokos sütőben arany barnára sütjük.
Miután kihűlt, tojáshabbal, csokoládéval kombinálhatjuk a díszítést, majd ha megszáradt, fémdobozban tároljuk, így visszapuhul.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre