Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirkeszárny cornflakes-es bundában

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tojás
  • Mustár

Elkészítés

  1. A mézes-mustáros csirkeszárny elkészítéséhez a csirkeszárnyakat megtisztítjuk, majd 15 percig vízben főzzük. Leöntjük róla a vizet, és hagyjuk hűlni.
  2. A tojást felverjük, elkeverjük benne a mézet, a mustárt, ízlés szerint a sót és a borsot. A kukoricapelyhet zacskóba tesszük, és klopfolóval kicsit megtörjük, vagy sodrófával apróbbra zúzzuk.
  3. A csirkeszárnyat beleforgatjuk a mustáros-tojásos keverékbe, majd bepanírozzuk a kukoricapehelybe. A húst sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt ropogósra sütjük.
  4. Sült krumplival, rizzsel vagy salátával tálaljuk. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss