Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirkeszárny cornflakes-es bundában

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, majd 15 percig vízben főzzük. Leöntjük róla a vizet és hagyjuk hűlni.
  2. A tojást felverjük, elkeverjük benne a mézet, a mustárt, ízlés szerint a sót és a borsot. A kukoricapelyhet zacskóba tesszük és klopfolóval kicsit megtörjük, vagy sodrófával apróbbra zúzzuk.
  3. A csirkeszárnyat beleforgatjuk a mustáros-tojásos keverékbe, majd bepanírozzuk a kukoricapehelybe. A húst sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és 170 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt ropogósra sütjük.
  4. Sült krumplival, vagy rizzsel, vagy salátával tálaljuk.

ROPOGÓS, RÁNTOTT, RAGACSOS - 11 SZUPER CSIRKESZÁRNY RECEPT >>>

11 VARIÁCIÓ RÁNTOTT CSIRKÉRE - AZ EXTRA ROPOGÓSTÓL A LISZTMENTES PANÍRIG >>> 

7 ISTENI PANÍR, HA UNOD A ZSEMLEMORZSÁT! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss