Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirkecomb

MME MME
1 3/5
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk.
  2. Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréket. Ebbe a szószba beletesszük a húst, és a hűtőben állni hagyjuk (legjobb, ha egy éjszakán át). 
  3. Másnap egy hőálló tálba tesszük a bepácolt combokat, és 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 45 perc alatt készre sütjük.

    MÉZES-MUSTÁROS CSIRKE EGYSZERŰEN >>> 

    ROZMARINGOS SÜLT CSIRKE MUSTÁRBAN >>> 

    MUSTÁROS FOGÁSOK MINDEN ALKALOMRA - TÖBB, MINT 100 SZUPER RECEPT! >>> 

    Még több szárnyas >>> 




Megjegyzés

A méz mennyiségét ízlés szerint csökkenthetjük, de így sem lesz túl édes. Teflonban, fedő alatt, vagy sütőben egyaránt elkészíthető. - MME

Ezek is érdekelhetnek