hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-mustáros csirkecomb

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat jól átmossuk, majd szárazra töröljük. Mindkét oldalán megsózzuk, megborsozzuk.
  2. Mézből, mustárból, olajból és pirospaprikából pácot készítünk, amivel jól átkenjük a csirkecombokat. A maradék keveréket félretesszük.
  3. A csirkecombokat tepsibe vagy sütőtálba sorakoztatjuk, és sütőbe toljuk úgy, hogy az edény tetejét alufóliával, esetleg hőálló tálcával lefedjük.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük, közben a félretett keverékkel átkenjük a tetejét. Ezt akár többször is megismételjük, és az utolsó kenegetés után a borítás nélkül sütjük, hogy a csirkecomb bőre szép színes, és ropogós maradjon.

    MUSTÁROS FOGÁSOK MINDEN ALKALOMRA >>> 

    Még több isteni sült csirkecomb >>> 

    Klasszikus töltött csirkecomb >>> 

Megjegyzés

A pikáns és a hagyományos ízek keveredéséből alakult ki ez a recept. Hétköznapra és ünnepre is kitűnő. - hajduistvan

Ezek is érdekelhetnek

Friss