Egy kisebb vekniformát ostyalapokkal kibélelünk. A mogyorót és a mandulát szétterítjük a tepsiben, és 160 fokos sütőben 10-15 percig sütjük. Akkor jó, ha szép fényes és illatos. A sütőből kivéve egy tálba öntjük, hogy ne piruljon tovább, és félretesszük.
Egy nagyobb tálban, forró vízgőz felett megmelegítjük a mézet, néhányszor átkeverjük egy fakanállal. Közben a tojásfehérjéket lágy habbá verjük és a meleg mézhez forgatjuk. A gőz felett 45 percig főzzük, közben átkeverjük néhányszor.Egy keveset a keverékből egy pohár hideg vízbe cseppentünk, ha megszilárdul, a massza elkészült.
A mézes tojáshoz hozzáadjuk a mogyorót és a mandulát, és kevergetve további 30 percig főzzük az egészet. Amasszát az előkészített formába simítjuk, a tetejét befedjük ostyalapokkal. Végül hagyjuk kihűlni és megszilárdulni. Olívaolajba mártott késsel felszeleteljük.