Elkészítés: A tésztához a liszt kivételével a hozzávalókat gőz felett 10 percig intenzíven keverve főzzöd. Leemelve a gőzről hozzákevered a lisztet és összegyúrod. Három egyforma részre osztod, és pihenni hagyod egy fél órára.
Kb. fél centi vastagra nyújtod a tésztákat, majd egyenként, megvajazott-lisztezett tepsi hátára (!) fekteted, megböködöd villával és megsütöd. 200 fokos, előmelegített sütőben maximum 10 percet szabad sültni, nagyon oda kell figyelni, mert gyorsan odaég. A második, harmadik tésztánál érdemes visszavenni 180-150 fokra, mert akkor már a tepsi is forró és a sütő is.
Amint megsül a tészta, azonnal le kell venned a tepsiről, mert megkeményedik és töredezni kezd.
A krémhez összekevered a vajat és a cukrot. Félrerakod. A tejet és a lisztet sűrűre főzöd, folyamatosan kevered. Majd levéve a tűzről kihűlésig folyamatosan kevered (eléggé fárasztó, de muszáj). Ha kihűlt, a vajas cukrot kanalanként hozzákevered.
Ha kész a krém, megtöltöd vele a tésztát, majd állni hagyod, amíg a tészta megszívja magát és megpuhul.