Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk, sütőpapírral bélelt tepsiben. 180 fokon sütjük 15 percig.
A krémhez a tejben sűrűre főzzük a réteslisztet, majd a margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt főzött krémhez adjuk. A krém egyharmadába kakaót, kétharmadába pedig a kókuszreszeléket keverünk. Megkenjük a lapokat úgy, hogy az alsó lapra kókuszos, a középsőre kakaós, a tetejére is kókuszos krém kerüljön. Pár órát puhulnia kell a lapoknak, és a krémtől 3-4 óra múlva nagyon jól meg is puhulnak. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre