Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes csirke mexikói módra

MME MME
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkét kívül-belül sóval bedörzsöljük, kiolajozott tepsiben 30 percig fólia alatt sütjük.

A hagyma felét kockára vágjuk, a másik felét cikkekre. A mártáshoz a hagymakockákat, a fokhagymát, a ketchupot, a mézet, ecetet, mustárt és a zöldpaprikát lábasban 2-3 percig főzzük.

A cikkekre vágott hagymát és a húslevest 30 perc után a csirkére tesszük, és további 30 percig sütjük. Utána megkenjük a mézes-fűszeres mártással, rátesszük a kukoricát, és további 15 percig még mindig fólia alatt pároljuk. Ezután levesszük a fóliát és pirosra sütjük.

Főtt burgonyát, párolt rizst vagy burgonyafánkot kínálhatunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss