Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézédes mézescsók

60 perc
bonyolult
megfizethető
20 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mézet a vajjal felolvasztjuk, majd szobahőmérsékletűre hűtjük. A tojásokat a cukorral, fűszerekkel, szalalkálival, sóval habosra keverjük, majd a kihűlt mézes masszát és a lisztet is hozzáadjuk és jól összedolgozzuk. A tésztát kinyújtjuk és kiszaggatjuk.
  2. A mézescsókokat lisztezett tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben 180 fokon kb. 10-15 percig sütjük, figyeljünk, mert hamar megbarnul.
  3. A mázhoz a tojásfehérjét kissé felverjük, majd hozzáöntjük a cukrot és azzal tovább habosítjuk, hozzáadjuk az ecetet, amitől fényesebb lesz és könnyebben dolgozunk vele.

RÖGTÖN PUHA MÉZESKALÁCS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss