Elkészítés: A felkockázott hagymát és húst egy kevés olajon majdnem puhára pároljuk. Felöntjük 2 dl vízzel és a paradicsomlével, ízesítjük 1 lebőrözött paradicsommal és 1 kockára vágott
paprikával, valamint a felaprított chilivel. Kevés ételízesítőt teszünk bele.
Ha összerottyant, beletesszük a szeletelt gombát, a lecsepegtetett babot és kukoricát, majd összekeverjük.
Amikor felforrt, hozzáadjuk a tollhegytésztát. Ha a lé kevés, pótoljuk, és ha kell, utána ízesítjük. Óvatosan kevergetve puhára főzzük.
Akkor jó, ha egy kicsit szaftos marad.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre