Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mexikói tollhegy tészta

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A felkockázott hagymát és húst egy kevés olajon majdnem puhára pároljuk. Felöntjük 2 dl vízzel és a paradicsomlével, ízesítjük 1 lebőrözött paradicsommal és 1 kockára vágott
paprikával, valamint a felaprított chilivel. Kevés ételízesítőt teszünk bele.

Ha összerottyant, beletesszük a szeletelt gombát, a lecsepegtetett babot és kukoricát, majd összekeverjük.

Amikor felforrt, hozzáadjuk a tollhegytésztát. Ha a lé kevés, pótoljuk, és ha kell, utána ízesítjük. Óvatosan kevergetve puhára főzzük.

Akkor jó, ha egy kicsit szaftos marad.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss