hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mexikói tejszínes csirkeragu

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tésztát forrásban lévő sós vízben kifőzzük a csomagoláson olvasható útmutató szerint, majd szűrjük és lecsepegtetjük.
  2. A hagymát meghámozzuk, majd finomra aprítjuk. A csirkemellett megtisztítjuk, majd felkockázzuk.
  3. Egy lábasban az olajat felforrósítjuk, aztán megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a zöldségkeveréket, majd kavargatás mellett kiolvasztjuk.
  4. Hozzáadjuk a húskockákat is, majd amikor kifehéredtek, sózzuk és borsozzuk. Felöntjük annyi vízzel, amennyi éppen ellepi, aztán közepes lángon puhára főzzük.
  5. Simára keverjük a lisztet a tejszínnel. Hozzáadjuk a csirkéhez, majd összemelegítjük. Főtt tésztával tálaljuk.

Nézd meg videón is, hogyan készül a mexikói tejszínes csirkeragu:

Ezek is érdekelhetnek

Friss