Elkészítés: A tésztát megfőzöm, leszűröm, de a levét felfogom. (De ha egyszerre tesszük fel a szószt és a tésztát, akkor kb. egyszerre is készül el, ilyenkor csak bele kell merni a levébe :))
Olajon megdinsztelem kicsit a hagymákat, majd kicsit a babot és a kukoricát is. Aztán jöhet rá a sűrített paradicsom. Kevergetem kicsit, majd hamar felöntöm fél deci vízzel. Elkeverem a csomókat, jöhet még fél deci, sózom, majd hagyom kiforrni kicsit. Utána már csak a tészta levével öntöm fel.
A friss paradicsomot és a petrezselyemlevelet közvetlenül tálalás előtt teszem az ételre.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre