Elkészítés: Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, és a többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát. Meleg helyen 1 órát kelesztjük.
Amíg a tészta kel, elkészítjük a feltétet. A hagymát, a fokhagymát és a chilit apróra vágjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Rátesszük a chilit és a marhahúst. Sózzuk, borsozzuk, oregánót adunk hozzá. Pirítjuk 8-10 percet, majd felöntjük a paradicsomszósszal, addig főzzük, míg besűrűsödik.
A tésztát nyomkodjuk egy kiolajozott tepsibe, kenjük meg a paradicsomos-marhahúsos mártással. Szórjuk rá a kukoricát és a babot, majd a reszelt sajtot.
Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre