Előkészítés: A kockából 2 dl vízzel levest főzünk, és belekeverjük a chilit. A tofut kockákra vágjuk, és a levesben kb. 20 percig pároljuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk. A tofut alaposan lecsepegtetjük, és az olajban megpirítjuk. Kiszedjük, és melegen tartjuk. A zöldségkeveréket fagyottan az olajba szórjuk, kissé megpirítjuk, a pácléből hozzáöntünk 1 dl, és puhára pároljuk a zöldségeket. Sóval, borssal, ha szeretjük erősen, még chilivel ízesítjük. Leszűrjük a szójacsírát, beleforgatjuk a zöldségkeverékbe, és összeforraljuk. A tofukockákkal összekeverjük és kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre