Elkészítés: A húst sóval kevés olajon megpirítom, megpaprikázom, pici vízzel felengedem, mehet bele a bors és a fűszerkeverék, a mennyiség attól függ, ki mennyire szereti csípősen. Felengedem az ananászkonzerv levének kb. a felével, a lé lepje el a húst, és egy kicsi maradjon azon felül is. 5-10 percig párolom, majd beleöntöm a kukoricát és az ananászt, és adok neki még 5 percet összefőni.
A krumplit vagy hajában vagy kockára vágva megfőzöm, és az elkészült főtt krumplival összekeverem a ragut. Ez utóbbi lépés elhagyható.
Melegen tálalom, előtte a teteje reszelt sajttal megszórható, ízlés szerint.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre