Elkészítés: A hagymákat cikkekre szelem, felaprítom a zöldségeket.
Egy edénybe olívaolajt öntök, felhevítem, majd lepirítom a hagymát. A konzerv bab és kukorica levét leöntöm, majd hozzáadom a hagymához. A kukorica fele elég, a többit a rizshez tehetjük. Kevés vízzel felöntöm, beleteszem a szójaszószt és a cikkekre vágott koktélparadicsomot, sózom, borsozom. Pár percig főzöm, míg minden összetevő megpuhul és egy picit besűrűsödik.
A rizst olajon megpirítom, felengedem vízzel, beleteszem az összeaprított szálzellert, a kukorica másik felét és a kínai kelt, sózom, és sütőben puhára párolom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre