Elkészítés: A csirkemelleket felszeletelem és besózom. Egy kis olívaolajhoz kis maroknyi felaprított metélőhagymát és őrölt kurkumát keverek, beleforgatom a húst, és állni hagyom legalább 15 percet.
Ezalatt a káposztát megmosom, és felvágom kb. fél centiméter vastagon, majd hosszában 3-4 részre vágom. Felteszem párolni, egy csészényi vizet teszek alá, megsózom. Amikor már összeesett, fél kupaknyi ecetet és kb. ugyanennyi citromlevet teszek bele. Kb. 15 perc alatt megpárolom teljesen.
A csirkemelleket kisütöm, majd a káposztával és sajtkrémes párolt brokkolival tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre