Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Drámai küzdelem a Mestercukrászban: ez a két versenyző lett végül a döntős!

default user icon
MME
Ma, 4 hét után véget ér a Mestercukrász 2022-es évada. A döntő előtti napon bőven volt feszültség a stúdióban - mégpedig akkora, hogy az egyszem férfiversenyző össze is roppant a teher alatt. Végül Enzsöl Balázs öntött lelket a kétségbeesetten zokogó Szabiba.

A Mestercukrász döntő előtti napján, az első feladatban Enzsöl Balázs séf egyik ikonikus desszertjét kellett újraalkotni.

Szabi már a sütés elején hibázott az angolkrém alapjával, amit harmadjára sikerült csak megcsinálnia. A morzsáját is újra kellett kezdenie, mert félreértette a séfet, és ez egy olyan érzelmi lavinát indított el nála, hogy hibát hibára halmozott és egyre jobban lemaradt. 

A második fordulóban a játékosok segítőket kaptak: egy-egy hozzátartozójuk érkezett kuktának a konyhába, ám Szabi sajnos nem tudott élni ezzel a lehetőséget: egyre jobban befeszült a Finálé előtti utolsó feladattól. Csapkodott, potyogtak a könnyei és fogalma sem volt, hogyan irányítsa párját. A sütés végére annyira kiborult, hogy Enzsöl Balázs is odalépett hozzá, hogy lelket öntsön belé.


A zsűri a kóstolást követően ebben az évadban most utoljára dugta össze a fejét, hiszen azt kellett eldönteniük, ki lesz az a két versenyző, aki bekerülhet a fináléba.

 

Ítéletük alapján Rebi és Roxi mérkőzik meg pénteken a fináléban!

Kövesd a Mestercukrász döntőjét ma 20 órakor az RTL Klubon!

Ezek is érdekelhetnek:

Ezek is érdekelhetnek

Friss