Elkészítés: A rizst felteszem sós vízben főni. A hagymát apróra vágom, olívaolajon megpirítom. Ráteszem a húst, közben fűszerezem sóval, borssal, jó sok kakukkfűvel, zúzott fokhagymával, valamint egy kevés őrölt paprikával. Az egészet fedő alatt párolom, hogy összeérjenek az ízek. A zöldbabot vajjal, ételízesítővel készre párolom. Amikor minden megfőtt, olívaolajjal kikenek egy tűzállő edényt. Alulra rétegzem a rizst, rá a húst, majd ennek tetejére a babot. Az egészet leöntöm a lereszelt sajt, a tejföl és a tojások keverékével. Az egészet 180 fokos, előmelegített sütőbe helyezem, és összesütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre