Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gyilkos galócát tett a Wellington-bélszínbe egy nő, életfogytiglani börtönbütetést kaphat

default user icon
MME
Másodjára tárgyalják annak a nőnek az ügyét, akit tavaly novemberben tartóztattak le háromrendbeli gyilkosság és ötrendbeli gyilkossági kísérlet vádjával.

Hamarosan megszülethet az ítélet Erin Patterson ügyében, aki tavaly júliusban hívta meg ebédre volt férjét, annak szüleit, nagynénjét és férjét az ausztráliai Victoria állambeli Leongathában található otthonába. A menü Wellington-bélszín volt. 

Mérgező gombát sütött az ételbe

Erin Pattersont tavaly novemberben tartóztatták le, miután egy júliusi közös ebéd során gyilkos galócából sütött Wellington-bélszínt szolgált fel volt férje családjának. A volt férj, Simon Patterson visszautasította a meghívást, de a többiek részt vettek az ebéden. Közülük hárman belehaltak a mérgezésbe: Simon szülei, Don és Gail, illetve nagynénje, Heather néhány nappal később kórházba kerültek, és életüket vesztették. Heather férje, Ian Wilkinson túlélte a mérgezést, de hét teljes hétig kezelték a kórházban. 

Az ügyészség vádat emelt Erin ellen, aki azóta börtönben van, nem kérte szabadlábra helyezését, és vallomást sem tett. Az ügyben május 7-én születhet ítélet, amennyiben elegendő bizonyíték áll rendelkezésre, hogy esküdtszék előtt tárgyalják a vádakat.   

(Forrás)

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

Friss