Nagy a kavarodás a Mere körül: megtudtuk, hogy mégsem a SPAR helyén nyit boltot az orosz diszkont

Az alacsony árairól ismert orosz Mere hamarosan Magyarországon is megnyitja első üzletét. Nemrég futótűzként terjedt a hír, miszerint Káposztásmegyeren lesz az első hazai egység, ám nem pont ott, ahol eddig sejtettük.

A Mere érkezése áprilisi tréfának tűnt, ám az orosz bolthálózat érkezése nem vicc, hanem komoly dolog. Sokan találgatják, hogy hol nyitja meg első egységét a rendkívül jó árú termékeiről ismert cég, de hivatalos úton egyelőre semmit sem kommunikálnak.

Június végén azonban az Újpesti Hírmondó elsőként megírta, hogy a Mere első üzlete Káposztásmegyeren nyílik, a januárban bezárt SPAR helyén, a Külső Szilágyi úton. Ez azonban úgy tűnik, nem igaz. A Mindmegette a helyszínen járt, ahol megtudtuk, hogy az ominózus, bezárt káposztásmegyeri SPAR üzlet helyén nem nyílik Mere üzlet.

Az orosz vállalat első hazai boltja nem a káposztásmegyeri bezárt SPAR helyén nyit, hanem valahol annak közelében, egy egyelőre meg nem nevezett, még titokban tartott helyszínen. Információink szerint a Mere legelső magyar boltja 2024 év végén, várhatóan már szeptemberben tudja fogadni a vásárlóit.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss