Elkészítése: A salátát megmossuk, leveleire tépkedjük és metéltre vágjuk. Az újhagymát tisztítás után vékonyan fölszeleteljük, a vajon megfuttatjuk, majd a borsót meg a salátát is hozzáadjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a menta felét finomra aprítjuk, a zöldséget ezzel fűszerezzük, és 1 deci vizet aláöntve, lefödve puhára pároljuk. Kissé hűlni hagyjuk, majd merülőmixerrel pépesítjük. Utána a tejszínt meg a húslevest beleöntjük. Hidegen, a félretett mentalevelekkel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő: 35 perc + hűtés
1 adag: 941 kJ, 225 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre