Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mentás-kapros-korianderes bárányleves

MME MME
5/5
75 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst lefejtjük a csontról, majd kockára vágjuk.

Felaprítjuk az újhagymát zöldjével együtt. A vajban megpároljuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csontokat, és megpirítjuk. Ráöntjük a felforralt húslevest, a citromlé felét, a zúzott fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük.

Fedő alatt 10 percig főzzük, majd beletesszük a húskockákat, és puhára főzzük. Ha szükséges, újra fűszerezzük, végül hozzáadjuk a maradék citromlevet, a mentaleveleket, a kaprot és a koriandert.

Melegen tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss