Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mentás grépfrútital rozmaringgal

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
1 adag
Hozzávalók
  • 2,2 dl szűrt víz
  • 3-4 db szárított borsmentalevél (vagy 1 borsmentatea-filter)
  • 1 szál friss rozmaring
  • 1 db grépfrút

Elkészítés

  1. A borsmentát felforraljuk a szűrt vízben, majd kivesszük, és hagyjuk kihűlni. 
  2. Egy kancsóba öntjük, hozzáadjuk a rozmaringot, majd egy órára a hűtőbe tesszük. 
  3. Röviddel tálalás előtt hozzáadjuk a grépfrút kifacsart levét. 

Recept: BWT 

Megjegyzés

A grépfrút nagy mennyiségű C-vitamint és antioxidánst tartalmaz, melyek a máj természetes tisztítói. Ezen kívül jelentős mennyiségű ásványi anyagot, foszfort, vasat és káliumot tartalmaz. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss