Elkészítés: A spenótot megszabadítom a szárától, majd a ruccolával és a bazsalikommal együtt leöblítem, és az egészet egy szép tálba tépkedem. Megtisztítom az újhagymát, és kb. fél cm-es darabokra vágva azt is hozzákeverem a salátához. A gombát és a paradicsompaprikát szintén feldarabolom, majd a szárított paradicsomszeletkékkel szintén a salátához adom. Az olívaolajhoz a balzsamecetet és a citrom kifacsart levét hozzákeverem, a fűszereket és a zúzott fokhagymát hozzáadom, majd az egészet a salátához öntöm. A hűtőben 1-2 óra alatt istenien összeérnek az ízek! Bármilyen húsféléhez illik!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre