Elkészítés: A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük.
A töltelékhez a tejszínt felverjük, félrerakjuk. A margarint a cukrokkal, a tojással, a vanília kikapart magjaival és a pudingporral jól kikeverjük mixerrel, majd kisebb fordulatra állítjuk, hozzáadjuk a túrót és a tejfölt is, legvégül beleforgatjuk a felvert tejszínt.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy tortaformát kivajazunk, kilisztezünk, belenyújtjuk a tésztánkat úgy, hogy 3 cm-es peremet húzunk az oldalára. A tésztaágyba betöltjük a túrókrémet, elsimítjuk.
180 fokon 1 órán át sütjük. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!