Elkészítés: A párizsit húsdarálón ledarájuk. Próbáljunk meg jó minőségű párizsit venni, hiszen ez a melegszendvicskrém alapja. A ledarált párizsihoz hozzáadjuk a májkrémet (vagy vagdalthúst), villával eldolgozzuk benne, majd 3-4 evőkanál tejfölt elkeverünk benne (ízlés szerint), majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Pirosarannyal, sóval, borssal, mustárral és esetleg pizza fűszerkeverékkel ízlés szerint fűszerezzük. A hűtőben pihentetjük 1-2 órát, hogy összeérjenek az ízek. Mellé reszeljünk sajtot, és ezt szórjuk még a szendvicskrémmel megkent kenyerek tetejére. Forró sütőben megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre