Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Melegen ajánljuk – 4 melegszendvics, aminél nincs tökéletesebb vacsora

default user icon
MME
Nem csak a strandbüfék egyik kedvenc étele a melegszendvics, hanem vacsorára is népszerű télen-nyáron. Mutatunk néhány különleges változatot!

A szendvicseket elkészítheted a sütőben: 200 fokon, 5-8 perc alatt megsülnek. Ha inkább a zárt, töltött verziót kedveled, akkor a receptekben szereplő feltétre boríts 1-1 szelet kenyeret, és használj kapcsos szendvicssütőt.

KALÓRIADÚS

Fehérkenyér-szeletekre kenj tepertőkrémet, majd borítsd be felszeletelt főtt tojással. Tegyél a tetejére lilahagyma-karikákat, végül szórd meg durvára reszelt óvári vagy tilsiti sajttal, és süsd aranybarnára a szendvicseket. 

Húsmentes

Kenj meg 1-1 szelet kenyeret 1-1 tk bazsalikomos pestóval, majd rakd meg felszeletelt koktélparadicsommal és mozzarellával, valamint egy-egy bazsalikomlevéllel, locsold meg néhány csepp olívaolajjal, és told a sütőbe. 

Ínyenc

Kenj meg vajjal 1-1 szelet magos kenyeret, és fektess rá sonka-, majd vékonyra vágott almaszeleteket. Erre camembert-darabok kerüljenek. Szórj rájuk durvára vágott diót, és süsd meg őket a sütőben. 

GYEREKEKNEK


Toastkenyérszeletekre kenj vajat, és tegyél rájuk apróra darabolt sonkát. Szórd meg morzsolt csemegekukoricával, illetve helyezz rájuk ananászkockákat. Reszelj sajtot a tetejükre, és süsd ropogósra a szendvicseket.

GYORSAN KÖNNYŰT: RETRÓ MELEGSZENDVICSKRÉM, GYEREKKORUNK NAGY KEDVENCE 

FAPADOS FŐZŐISKOLA: BUGGYANTOTT TOJÁSOS MELEGSZENDVICS REGGELIRE 

TÖLTÖTT ZSÖMLE SONGOKU MÓDRA, AMIVEL A GYEREKET BIZTOSAN ASZTALHOZ CSÁBÍTOD 

Ezek is érdekelhetnek

Friss