Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megvannak a receptverseny nyertesei!

Véget ért a Philips és a Mindmegette receptversenye, rengeteg finomabbnál finomabb receptet kaptunk. A választás nem volt könnyű, nyálunkat nyeldekelve választottuk ki a győzteseket.

A játékban azok vehettek részt, akik pontos receptet, jó minőségű és nagyfelbontású képet küldtek portréfotójukkal, nevükkel és beleegyezésükkel együtt, hogy megjelennek receptlapunkban, a Recepttárban is. Szerencsére sok-sok nyereményünk volt, jobbnál jobbak!

Philips botmixert és Mindmegette-főzőkurzust nyertek a Chefparade főzőiskolában

Balogh Triastuti Fransisca, Hajós Ágnes, Molnár Béla, Rada Tímea, Riedl Annamária, Szabó Veronika, Szandi Flóra, Katona Andrea, Szőllősi András, Vass Lászlóné

Közülük kilencen egy-egy Philips HR1611 botmixert, a a fődíjas pedig egy Philips HR1659 botmixert egyedülálló zöldségkockázó tartozékkal nyert, amit 2012. április 14-én, a Chefparade Bécsi úti főzőiskolájában vehetnek majd át a közös főzésen. A fődíjas meglepetés, annyit viszont elárulunk, hogy olasz finomságokat készítünk majd! Az eseményről természetesen beszámolunk, és az elkészített ételeket is megosztjuk mindenkivel!

A Chefparade különdíját, a 10 személyes főzőbulit Rovó Renáta nyerte, gratulálunk neki is!

Chefparade csokikurzust nyertek

Gyárfás Zsuzsanna, Izsó Eszter, Morvai Melinda, Reinics Rita és Tóth-Nacsa Ági

5000 forintos Chefparade-könyvutalványt nyertek

Bakai Andrea, Ékes Andrea, Farkas Bernadett, Jakab Tímea, Klock Eszter

Mindenkit értesítünk e-mailben a nyereménnyel kapcsolatos tudnivalókkal! Köszönjük a részvételt, mindenkinek gratulálunk!

Ezek is érdekelhetnek

Friss