Ha a főétellel meg is vagyunk, akkor újra jön az agyalás; na de mi lesz a levessel? Valami desszert sem ártana, nem? Következő válogatásunk összeállításánál most is arra törekedtünk, hogy ne kelljen az egész hétvégén a konyhában ácsorognotok egy finom ebédért, hanem inkább élvezzétek a nyár első napsugarait, pihenjetek és töltődjetek fel. Ti az "A", vagy a "B" menüt fogjátok elkészíteni? Természetesen az ételek párosítása nincs kőbe vésve!
"A" menü
KELBIMBÓS CSIRKELEVES >>>
ZÖLDBORSÓS BRASSÓI BÉLSZÍNBŐL BERKI-MÓDRA >>>
GYORS PIZZÁS CSIGA >>>
"B" menü
KARFIOLKRÉMLEVES POFONEGYSZERŰEN >>>
TONKATSU (JAPÁN RÁNTOTT HÚS) PETREZSELYMES ÚJBURGONYÁVAL >>>
AZ EREDETI BAKLAVA >>>
Ajánljuk még: