Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megszületett Krausz Gábor és Tóth Gabi gyermeke - ilyen különleges nevet kapott

default user icon
MME
Az énekesnő és a sztárséf egyáltalán nem verte nagydobra a hírt, miszerint december 3-án megszületett első kislányuk. Krausz Gábor azonban közösségi oldalán most elárulta, milyen nevet kapott a kislány.

Biztosan sokan emlékeznek, amikor Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című zenés tévésorozatban már hatalmas pocakkal mentorálta a versenyzőket. Már akkor sejteni lehett, hogy hamarosan megszületik Krausz Gáborral közös gyermekük.

Az énekesnőt az utolsó két adásban már nővére, Tóth Vera helyettesítette, ugyanis a kismama akkor már otthon pihent, majd december elején meg is érkezett a várva várt baba 54 centivel és 3150 grammal.

Krausz Gábor korábban már elárulta, hogy a kicsi császárral született, most azonban a nevét is megosztotta a rajongókkal; Hannaróza 

 

"Nagyokat eszik, rögtön ráérzett az anyatej ízére. Stramm, erős, látszik, nem egy elveszett gyerek. Nem vagyunk aggódós szülők, ahogy a lányunk a világra jött azonnal bekapcsolt az anya- és az apa-gomb. Ösztönösen tudunk mindent: hogyan kell és hogyan nem szabad megfogni a lányunkat, és persze fürdetni, tisztába tenni is. Semmi mást nem teszünk, mint hallgatunk a szívünkre, ami azt súgja, jól csináljátok, jó szülők vagytok" - árulta el a Story magazinnak Krausz Gábor mesterszakács.

KRAUSZ GÁBOR ELÁRULTA, MIT SZOKOTT OTTHON TÓTH GABINAK FŐZNI 

KRAUSZ GÁBOR: A KONYHÁBAN AZ VAN, AMIT ÉN MONDOK 

A CNN LENYŰGÖZŐ FILMBEN MÉLTATJA A MAGYAR GASZTRONÓMIÁT 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss