Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megnyitotta az éttermét a Konyhafőnök győztese - itt tudod megkóstolni Bóza Roli főztjét!

default user icon
MME
A Konyhafőnök idei győztese, Bóza Roland nem sokáig tétlenkedett a verseny után: máris megnyitotta az éttermét a Velencei-tónál.

Bóza Roli Grill Pipi névre hallgató streetfood étterme Gárdonyban, a Velencei-tó partján mostantól várja azokat, akik kedvelik a hazai csirkés fogásokat, de mégis egy kis újdonságra, ínyencségekre vágynak és nem félnek kipróbálni extrább összeállításokat.

"Egy kicsit el akartam térni a megszokott ételektől, valami egyedivel előállni. Így alakult meg a Grill Pipi, ami jellegét tekintve, egy fúziós, magyaros street food konyha. Többek között az egyik legjellegzetesebb magyaros street food újdonság nálunk a grillcsirke húsból készült tekert lángos is. Ebben az ételben benne van minden, amit szeretnék megmutatni mind ízvilágban, mind minőségben. Természetesen más egyedi ételeink is vannak, és minden grillcsirkéből készül - írja bemutatkozásban Sárközy Ákos egykori versenyzője, az idei Konyhafőnök a frissen nyitott étterme honlapján.

A nyitásra egy frappáns kis kedvcsináló videót is forgattak, amiben versenybéli csapattársa, Csabi harap bele józűen egy ilyen tekert lángosba.

Ezek is érdekelhetnek

Friss